Nuovo prodotto: le mezze maniche / Keep reading

Siamo fatti di un'altra pasta

Siamo diversi per formato

Siamo diversi per materia prima

Siamo diversi per gusto

Our pasta

Immagine prodotto PENNE WITH THE WHEAT GERM

PENNE WITH THE WHEAT GERM

2235

Produced with Tuscan durum wheat semolina, processed using artisan methods, bronze-drawn and dried at...

Keep reading
Immagine prodotto PICI A MATASSA

PICI A MATASSA

1209

Typical Tuscan pasta, processed using artisan methods, bronze-drawn and made from Italian durum wheat...

Keep reading
Immagine prodotto EGG TAGLIOLINI WITH THE WHEAT GERM

EGG TAGLIOLINI WITH THE WHEAT GERM

3118

Produced with Tuscan durum wheat semolina, processed using artisan methods, bronze-drawn and dried at...

Keep reading
Immagine prodotto WHOLEWHEAT MACCHERONCINI SENATORE CAPPELLI ORGANIC

WHOLEWHEAT MACCHERONCINI SENATORE CAPPELLI ORGANIC

41226

Produced with Italian durum wheat semolina, processed using artisan methods, bronze-drawn and dried at...

Keep reading
Immagine prodotto WHOLEWHEAT LINGUINE 100% TUSCANY ORGANIC

WHOLEWHEAT LINGUINE 100% TUSCANY ORGANIC

40220

Produced with Tuscan durum wheat semolina, processed using artisan methods, bronze-drawn and dried at...

Keep reading
Immagine prodotto 100% BLACK BEANS MACCHERONCINI

100% BLACK BEANS MACCHERONCINI

47226

A type of pasta made from 100% black bean flour, with a high protein content, processed using artisan...

Keep reading
Immagine prodotto TAGLIOLINI WITH THE WHEAT GERM AND TRUFFLE

TAGLIOLINI WITH THE WHEAT GERM AND TRUFFLE

22119

Produced with Tuscan durum wheat semolina and processed using artisan methods. This pasta releases an...

Keep reading
Immagine prodotto TYPICAL GIFT BOX

TYPICAL GIFT BOX

15311

A box of pasta, produced using artisan methods, containing three types of typical pasta from Tuscany:...

Keep reading

Our recipes

ricetta Busiate con Aragostella e Pomodorini Confit

Busiate con Aragostella e Pomodorini Confit

ricetta Gigli con ragu bianco di faraona

Gigli con ragu bianco di faraona

ricetta Gramigna con frutti di mare e zafferano

Gramigna con frutti di mare e zafferano

ricetta Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

ricetta Linguine integrali al burro salato e sgombro affumicato

Linguine integrali al burro salato e sgombro affumicato

ricetta “Pici Dritti pastificio Morelli” aglio dolce, ‘nduja e gambero rosa

“Pici Dritti pastificio Morelli” aglio dolce, ‘nduja e gambero rosa

ricetta Pici dritti alla norma

Pici dritti alla norma

ricetta Spaghetti al nero di seppia con calamari e cozze

Spaghetti al nero di seppia con calamari e cozze

ricetta Tortiglioni alla selvaggina di mare

Tortiglioni alla selvaggina di mare

ricetta Gli Ziti al mare

Gli Ziti al mare

News & events

News Cibus Parma

Cibus Parma

Exhibitions

From: 31 August 2021

to: 03 September 2021

News Anuga Colonia

Anuga Colonia

Exhibitions

From: 09 October 2021

to: 13 October 2021

News Taste Firenze

Taste Firenze

Exhibitions

From: 26 March 2022

to: 28 March 2022